Google

donderdag, augustus 11, 2005

Ons mama haren bontmantel

Beste broer,

Ons mama en de papa zijn verleden maand met onze Morten naar Canada geweest. Ge weet wel voor ons 16 jaar mochten we allemaal een verre bestemming kiezen. En onze kleinste wilde ook gaan zwemmen met de dolfijnen zoals tante Adri en nonkel Ludo vorig jaar. Zie foto.

Blijkbaar heeft ons mama daar achter de rug van onze papa nen bontmantel op maat laten maken. Ze had gehoopt dat die mensen die zouden afgekregen hebben tegen het einde van hun vakantie, maar da is nie gelukt. De zeehondjes waren op of zoiet zeiden ze.

Ons zus is vandemorgen de brievenbus gaan leeghalen en daar zat nen brief in met de melding dat die jas klaar ligt en dat ons mama die mag komen afhalen. Ons zus heeft dien brief gelezen en die is daar uit haar krammen geschoten. Ze is naar boven gelopen naar, in volle razernij. Vloekend over wat ze nu met haar lidkaart van Gaia moet gaan doen. Vervolgens heeft ze haar deur vastgedraaid en is ze beginnen bleiten. Ze heeft al heel den dag die CD's die ze op de groenplaats gekocht heeft van die Peruvianen keiluid zitten spelen.

Ons mama is een beetje ongerust omdat ze vreest dat dit aan onze papa zijn oren gaat komen en god weet waar hij dan weer allemaal toe in staat is. Ze zegt dan Hannes van tante Donna nen broer heeft in Canada en dat die regelmatig naar België komt. Maar ze durft dat niet te vragen, want ons tante Donna moet ook niet echt van bontjassen weten.

Kunde gij nu voordat onze papa thuiskomt, den Didier, ons zus haar lief, gaan ophalen aan 't station van Mortsel. Hij moet zo rap mogelijk ons zus kalmeren, want onze papa mag da nie weten van dien bontjas. Onzen Dennis heeft dien al gebeld en dien onnozelaar wou daarvoor afkomen. Moest die nie blokken voor zijnen tweede zit?

En als gij straks gaat tennissen op de Rozelaar, kunde gij daar ies nie rondhoren of er niemand naar Canada moet?