Google

vrijdag, augustus 05, 2005

Middag Troubles

Beste broer,

Onzen Dennis is hier geweest met de Karcher en heeft de parking proper opgekuist.
Hij heeft ineens den auto van onze papa moeten kuisen en daarna is hij vertrokken.
Ons zus moest om die doos alcaselzers met de papa zijnen auto maar vanaf dat ze de deur van den auto opendeed is dat alarm beginnen afgaan. Ze dacht dat de sleutels op den Auto waren blijven zitten, maar onzen Dennis is ermee weg en we krijgen dat alarm nie af.
Ge kunt u de situatie wel voorstellen zeker, zo'n loeiend alarm en onze papa met koppijn.
We hebben onzen Dennis al 100 keer proberen bellen, maar hij is met zijn nief lief aan' t bellen want het is altijd het antwoordapparaat. Al een geluk voor hem dat hij nie opneemt, want onze papa is in alle staten.
Derjust heeft ons mama ook nog gebeld vanuit de shopping om te zeggen dat ze onze Morten is kwijt gespeeld. Ze had hem nochtans afgezet bij de kinderopvang, maar hij is daar ontsnapt. Ze heeft al 2 keer heeft laten omroepen dat ze op hem wacht bij den Hägen Das, maar ze kan toch geen crème glacen blijven eten hé.
Ons tante Donna heeft ook nog gebeld vanuit den ALDI voor te zeggen dat hare portemonee gepikt is en dat ze daar nu staat met 100 rollen WC papier aan de kassa. Nonkel Ludo en Tante Adri waren daar gelukkig juist hun boodschappen aan het doen en hebben dat dan maar betaald met de VISAkaart van de firma.

Pelipo