Google

vrijdag, augustus 05, 2005

Ochtend Troubles

Beste broer,

Ons mama is redelijk kwaad, ze zit al heel de tijd te bokken op de badkamer en ze wil er nie meer uit. Onze papa was gisteren zat thuisgekomen nadat hij er ene gegeven had in de Boomkes voor zijne verjaardag. Ons mams had speciaal nog dat eetbaar slipke aangedaan van dien upperdare avond bij tante Donna , maar onze papa zie dat hij genen honger had.

Ondertussen is onze papa naar den bureau gekomen om daar te gaan douchen.
Hij is wel vergeten nen handdoek mee te nemen en nu heeft hij 10 rollen WC papier gebruikt om zich af te drogen. Die heeft hij dan proberen doorspoelen maar dat ging nie en nu is de WC hier verstopt.

Vervolgens is hij misselijk geworden en heeft hij heel de parking ondergekotst. Hij ziet er nie uit, het hangt nog allemaal aan zijnen oranje plastron. En hij heeft zich nog altij nie geschoren.
Gelukkig is hij op dit moment wa rustig geworden en is hij op zijnen bureau wa gaan spelen met zijn nieuwe dinosaurussen. Nonkel Ludo is hier gelukkig niet, anders hadden ze al lang ruzie gemaakt over wie nu de gevaarlijksten dino heeft.
Kunde gij me ons mama naar het Wijnegem Shoppingcenter? Anders krijgde die nie meer uit de badkamer. En kunde gij een grote doos Alcaselzer gaan halen bij de apotheker voor onze papa. Want hij klaagt over koppijn?
Bedankt alvast.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Amai, amai! Wat een dag en wat een stress. Dat ze zich maar allemaal niet te hard opboeien. Straks krijgen ze het nog aan hun hart! Zeker onze Ludo moet oppassen want hij is niet meer van de jongsten.

05 augustus, 2005 16:17  

Een reactie posten

<< Home