Google

vrijdag, augustus 05, 2005

Papa wordt grijs

Beste Broer,

Onze papa is vandaag al heel den dag nie op den bureau te zien geweest. Nonkel Ludo had gezegd dat hij toch ook grijs aan het worden is, en daarop is hij vertrokken.

Een beetje later heeft hij gebeld met ons zus om een afspraak te regelen bij de kapper, voor vandaag, maar ons zus heeft niets kunnen regelen. Ze konden alleen nog knippen en brushen, maar voor verven hadden ze genen tijd meer. En vanaf morgen zijn die in verlof.

Ons mama heeft gisteren in de Wijnegem Shoppingcenter nog ne kleurshampoo meegebracht voor mèches, ze heeft zijn haar ermee gewassen, maar dat is een beetje ros uitgeslagen.

Nonkel Ludo zit hem heel de tijd te bellen met vragen als : "Hebde gij gene koperen helm voor mij?" en "Is koperdraad beter geleidend dan ijzerdraad?" of "Is da waar wat ze zeggen "Ros bloed poept goed"?"

Tante Donna vraagt zich af wat nu het probleem is, ze zegt haar haar toch ook heel schoon is.

Onzen Dennis zegt dat er op den BASF ene in de vroege shift werkt die goed kan schilderen. Hij heeft gevraagd of die gast onze papa zijn haar dezen avond komt zwart schilderen. En die wilt da doen. Al goed da onzen Dennis zoveel volk kent hé.

Zoude gij nu nog naar de verfwinkel willen gaan en een potteke zwarte verf meebrengen als ge vanavond thuis komt eten?

Pelipo