Google

woensdag, augustus 10, 2005

Onze papa heeft pech

Beste broer,

Onze papa zou normaal gezien zijnen auto van 't werk mogen inruilen. Hij is die Volvo beu en hij heeft zijn oog laten vallen op de nieuwe Mercedes ML. Ons mama is er ook al helemaal wild van en ze heeft al haar vriendinnen van de zilveren passers al jaloers gemaakt met verhaaltjes over de wilde trektochten die ze daar mee zouden maken. Ze kon het ook nie laten om te vertellen dat er op de achterbank plaats genoeg is om alleen maar te zitten.

Een beetje later is de vertegenwoordiger van Mercedes komen zeggen dat er nieuwe voorwaarden zijn en dat alles een beetje duurder zal uitkomen. Daardoor heeft onze papa gezegd : "Awel dan blijf ik nog efkes rijden met die Volvo tot ik iets anders heb gevonden."
Ge kunt u voorstellen hoe ons mama daar op gereageerd heeft. Ik denk dat ze voorlopig niet meer naar de zilveren passers zal gaan. Zeker niet, nu dat onzen Dennis dit filmke heeft doorgestuurd naar de voorzitster : Mama's Audi

Enfin, dat is nog nie alles. Ons mama is gisteren met onze Morten naar de Mac geweest en hij wou nen Happy meal. Ons mama wou dat nie en enfin ja de rest stond vandaag in de gazet.

Zoude gij nu dees zachtjes aan onze papa willen vertellen, want ik denk nie dat ons zus dat op de juiste manier gaat overbrengen.

Bedankt